Konsalting usluge su poslovni proces koji će Vam obezbediti preporuke iz oblasti finansija i upravljanja novčanim tokovima u preduzeću. Upravljanje finansija vrši se upravljanjem novčanim tokovima preduzeća, a greške koje nastaju u finansijskom menadžmentu mogu da dovedu do negativnih posledica u oblasti upravljanja tehnologijama, resursima, kadrovima što ovu oblast čini veoma važnom i značajnom.

Usluge koje obuhvata finansijski konsalting, omogućavaju Vam da uspešno sagledate finansijsku situaciju preduzeća, da je prezentujete zainteresovanim partnerima iz okruženja, da sagledate finansijsku situaciju svojih poslovnih partnera, da uspešno planirate svoje poslovanje, da izvršite restrukturiranje svojih finansijskih obaveza itd.

...
Finansijska analiza

Finansijska analiza je detaljno ispitivanje finansijskih izveštaja sa ciljem da se oceni finansijska situacija, uspešnost poslovanja (rentabilnost) i sposobnost preduzeća da stvara gotovinu.

...
Podrška kod kreditiranja

Pružamo Vam podršku u nalaženju povoljnih bankarskih kredita, staranje o kreditnim obavezama i optimizacija kreditne sposobnosti.

...
Ostale usluge finansijskog konsaltinga

Analiza finansijskih izveštaja - Praćenje konkursa i sagledavanje uslova konkurisanja za finansijska sredstva - Analize i izveštaji na zahtev klijenta - Analiza poslovanja – racio analiza gde se obuhvataju svi relavantni finansijski pokazatelji parametri